blank
[ 5 mei 2020 by Kees Wessels 0 Comments ]

BINGO Hemelvaart

Hemelvaartsdag Donderdag 21 Mei presenteert G-sound ‘s avonds om 19.30 uur een online bingoshow via Facebook. Heb jij zin om mee te doen?

Meld je gratis aan via het formulier.

 

blank

 

blank
[ 3 april 2020 by Kees Wessels 0 Comments ]

Paaseieren zoeken

Binnenkort ben ik er weer!! Helaas kan ik de paaseieren dit jaar niet buiten verstoppen, het is heel jammer … maar ik denk dat jullie dit allemaal wel begrijpen!

MAAR…. We kunnen het pasen niet overslaan, toch!? Daarom ga ik de eieren online voor jullie verstoppen. Ik ben het nog heel even de eieren aan het tellen, zodra ik klaar ben, ga ik de eieren voor jullie schilderen en verstoppen! Op elk ei zal ik een letter schilderen, die gezamelijke een zin moet vormen. Vind jij alle eieren en weet jij de zin? Dan maak je kans op leuke prijzen.

Doe je ook 1e en 2e paasdag mee? Kom dan terug op onze website voor de volledige speluitleg.

Houd onze facebook pagina en instagram van G-Sound in de gaten? Dan huppel ik nog even langs de warme bakker Koehorst en AH in Borne….

Ik zie je snel!!!

 

Klik hier voor uitleg en instructies.

blank

blank
[ 25 januari 2020 by Kees Wessels 0 Comments ]

Happy Easter

AFGELAST IVM CORONA (COVID-19)

Happy Easter Party zal op Vrijdag 3 April niet plaats vinden i.v.m. het corona (COVID-19) virus.

————————————————————————————————————————————————————————————

 

Vier pasen met G-Sound Happy Easter Party! Een feestavond voor (jong) volwassenen en ouderensoos tegelijk…

 

Deze avond worden jullie ontvangen door de vrolijkste paashaas van Twente! Bij binnenkomst krijg je van hem de lekkerste eitjes en uiteraard 3 consumptiemunten die je aan de bar kunt inleveren voor je favoriete drankje.

 

Vanaf 19.30 uur draait onze huis DJ Maxtra weer de grootste hits uit de Top 40 afgewisseld met de lekkere dans- en feestmuziek. Iedereen kan de dansvloer betreden, niemand staat deze avond er alleen voor! Zelfs als je in de rolstoel zit krijg je hulp die je nodig hebt, trek maar gewoon aan het shirt van één van de vrijwilligers.

 

Houdt je het niet de hele avond vol op de dansvloer? Schuif dan rond 21.00 uur aan bij de gratis PaasBingo en wie weet win jij nog leuke prijzen!

 

Uiteraard hoef je deze avond niet alleen op eieren van de paashaas te leven. De “Three Musketeers” zal deze avond meerdere keren rond lopen met een luxe bittergarnituur.

 

Owja… vind jij deze avond het GOUDEN EI ? Dan wacht er een leuke kado op jou…