blank

Happy Easter

Voeg toe aan kalender

Datum en tijd:

3 april 2020 19:30 - 00:00

Waar?

GrandCafe The Three Musketeers, Hengelo

Deel op social media met je vrienden ...

Beschrijving

AFGELAST IVM CORONA (COVID-19)

Happy Easter Party zal op Vrijdag 3 April niet plaats vinden i.v.m. het corona (COVID-19) virus.

————————————————————————————————————————————————————————————

 

Vier pasen met G-Sound Happy Easter Party! Een feestavond voor (jong) volwassenen en ouderensoos tegelijk…

 

Deze avond worden jullie ontvangen door de vrolijkste paashaas van Twente! Bij binnenkomst krijg je van hem de lekkerste eitjes en uiteraard 3 consumptiemunten die je aan de bar kunt inleveren voor je favoriete drankje.

 

Vanaf 19.30 uur draait onze huis DJ Maxtra weer de grootste hits uit de Top 40 afgewisseld met de lekkere dans- en feestmuziek. Iedereen kan de dansvloer betreden, niemand staat deze avond er alleen voor! Zelfs als je in de rolstoel zit krijg je hulp die je nodig hebt, trek maar gewoon aan het shirt van één van de vrijwilligers.

 

Houdt je het niet de hele avond vol op de dansvloer? Schuif dan rond 21.00 uur aan bij de gratis PaasBingo en wie weet win jij nog leuke prijzen!

 

Uiteraard hoef je deze avond niet alleen op eieren van de paashaas te leven. De “Three Musketeers” zal deze avond meerdere keren rond lopen met een luxe bittergarnituur.

 

Owja… vind jij deze avond het GOUDEN EI ? Dan wacht er een leuke kado op jou…

 

FAQ evenement

1. Kan ik aan de kassa betalen?

Jazeker, bestel je kaarten via onze website maar kies "Betalen aan kassa". Voltooi je bestelling en je staat direct op onze gastenlijst zonder één cent te betalen. Bij binnenkomst moet je je melden aan de kassa en vervolgens kun je contant, pin- en contactloze betalingen van alle bekende creditcards en pinpassen, inclusief Visa, MasterCard en American Express, evenals betalingen via Samsung Pay, Apple Pay en Google Pay.

2. Is Three Musketeers met de taxi bereikbaar?

Absoluut, daar hebben wij wel rekening mee gehouden! Taxi's kunnen letterlijk voor de deur stoppen en jou afzetten en ophalen.

3. Is er een garderobe?

Uiteraard hebben we een grote garderobe. Deze is gratis, maar let op dat je geen waardevolle spullen achter laat. Want de garderobe is niet bewaakt, wel houden wij toezicht hierop. Desondanks geldt dat de garderobe op eigen risico is!

4. Wat zijn de kosten?

Buiten de entreeprijs om zijn er geen extra kosten! Bij binnenkomst krijg je 3 consumptiemunten, deze kun je aan de bar inleveren voor thee, koffie, frisdrank of licht alcoholische drankjes. Hapjes en andere lekkere versnaperingen zijn gratis. Wil je meer drinken? Geen probleem, aan de bar kun je tegen geldende prijzen van Three Musketeers bestellen.

5. Word er alcohol geschonken?

Alleen als je ouder(s) en/of verzorger(s) toestemming geven en ben je ouder bent dan 18 jaar, dan krijg je van ons een polsbandje. Met dit polsbandje kun je alleen alcohol voor jezelf bestellen!

6. Hoe oud moet ik zijn en mag ik iemand zonder beperking meenemen?

Minimale leeftijd is 16 jaar en uiteraard mag je iemand zonder beperking meenemen. Gezellig toch!

7. Is er gedurende hele avond begeleiding aanwezig?

Absoluut! Een groep van meer dan 10 vrolijke en gemotiveerde vrijwilligers staan voor je klaar. Heb je een extra zetje nodig op de dansvloer of moeten zij jou voortduwen in een rolstoel? De vrijwilligers staan klaar om jou te helpen op welke manier dan ook.... gezellig praatje maken of je beste moppen laten horen, dat hoort er natuurlijk ook bij!